Hanak Ortakent Ortaokulu

Vizyon: Okulumuz; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün izinde aklın ve bilimin üstünlüğüne inanan, kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen bireyler yetiştirmek için bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı okul olmaktır. Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevresindeki ve ülkedeki diğer okullara örnek olmayı hedeflemektedir.

Misyon: Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin toplumda egemen olmasını sağlamak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak eleştirel, yaratıcı ve yenilikçi düşünebilecek; üretken insanlar yetiştirmek, çocukların kendine özgü değerlerini yitirmeden milli ve evrensel değerlerini özümsemiş bir eğitim almalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.40-11.40 11.40-12.40 Öğle Arası 12.40-15.00
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: 8 yerleşim biriminden 6 servis aracı ile taşıma sağlanmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz henüz mezun vermemiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Okulumuz henüz mezun vermemiştir.
Sportif Etkinlikler: Futbol, Satranç Turnuvaları, Zeka Oyunları Turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler: Bilgi Şölenleri
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+

Telefon - 0478 621 5200

WEB - https://hanakortakentortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ORTAKENT MERKEZ MAH. KAZIM KARABEKİR CAD. NO 1 HANAK / ARDAHAN

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz, Ortakent Mahallesi merkezinde yer almaktadır. Lojman bulunmamaktadır. Öğretmenler servis ve özel araçlarla ulaşım sağlamaktadır.

Adres - ORTAKENT MERKEZ MAH. KAZIM KARABEKİR CAD. NO 1 HANAK / ARDAHAN

Ulaşım Okulumuz, Ortakent Mahallesi merkezinde yer almaktadır. Lojman bulunmamaktadır. Öğretmenler servis ve özel araçlarla ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Ortakent Mahallesi(Köyü)´nde bulunmaktadır. İlçe merkezine uzaklık 6 km´dir. Ardahan il merkezine olan uzaklık 34 km´dir.